juoksuvalmentaja_minna_juusela_tampere.jpg

Valmennusfilosofiani

Unelmani on saada kaikki liikkumaan monipuolisesti, tehokkaasti,  myönteisellä asenteella, ilman turhaa stressiä!

Hierojan ammatissa olen nähnyt passiivisen ja stressaavan elämän aiheuttamat vaivat, joihin hieronnalla ei oikeastaan saada kuin hetken hyöty.

Liike on lääke mutta monella meistä on ongelmia löytää itselle sopiva ja mieleinen liikuntamuoto tai liikumme liikaa ja liian yksipuolisesti, mikä myös aiheuttaa ongelmia.

Valmentajana haluan tarjota tukea löytää kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa ravinto, lepo ja liikunta pysyvät balanssissa. Saamme terveellisistä elintavoista energiaa elämään, jotta jaksamme olla parhaimmassa kunnossa tärkeitä asioita varten.

Vahvuuteni ovat juoksu- ja  kehonpainotreenit sekä toiminnallinen harjoittelu, jota mielelläni salillakin teen tai yhdistän perinteiseen saliharjoitteluun. Pitkän hieroja ja pilatesohjaaja taustani vuoksi, tekniikat ovat minulle tärkeitä. Syömisestä en halua tehdä vaikeata, joten tavoitteeni on kannustaa löytämään rennon, järkevän ja monipuolisen tavan syödä.

Minun tarina

Olen ollut teini-iästä lähtien hyvin kiinnostunut liikunnasta ja ravitsemuksesta, hyvinvointi on ollut tärkeä asia elämääni, jossakin vaiheessa myös aivan liian isossa roolissa, jolloin se ei enää ole terveellistä! Onneksi olen oivaltanut järkevän balanssin, jossa pitää myös osata ottaa rennosti!

Rakkaimmat lajini ovat juoksu ja pilates. Kestävyysjuoksusta olen aikuisiällä löytänyt tavoitteellisen harrastuksen, joka rytmittää omaa treenaamista paljolti. Seuraava etappi on alittaa maratonilla kolmen tunnin rajapyykki, (PB 3.01.39). Uskon tavoitteiden saavuttamiseen, kunhan unelmien eteen jaksaa tehdä töitä, säännöllisesti. Juoksun lisäksi laite- ja mattopilates huoltaa ja vahvistaa kehoa sekä saliharjoittelusta saan tarvittavaa voimatreeniä juoksua ja fyysistä työtä varten.